Itt is megtalálsz minket ▼

info@proscenion.hu
06-30/424-9669
1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 40.
https://www.facebook.com/proscenion
2018. július
H K Sze Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Adatvédelmi nyilatkozat

Bevezetés

Jelen nyilatkozat a Proscenion Drámaszínpad Egyesület adatkezelési és adatvédelmi gyakorlatáról nyújt tájékoztatást. Amennyiben weboldalunkon személyes adatokat közöl, úgy hozzájárul ahhoz, hogy a Proscenion Drámaszínpad Egyesület ezen adatokat az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően kezelje és felhasználja. Adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk az info@proscenion.hu e-mail címen.

A gyűjtött adatok jellege

Honlapunk látogatójának a böngészéshez semmilyen személyes adatot nem szükséges megadnia. A felhasználónak önkéntes döntés alapján lehetősége van jegyet foglalni bizonyos eseményekre, illetve hírlevelünkre feliratkozni. Az eltárolt személyes adatok mindkét esetben a felhasználó teljes nevét és e-mail címét foglalják magukba. A látogatóról nem gyűjtünk különleges személyes adatokat.

Az adatok felhasználása

Amennyiben szolgáltatásunk igénybevételéhez személyes adatok megadására van szükség, azok felhasználási módjáról pontosan tájékoztatjuk a felhasználót. A gyűjtött adatokat kizárólag arra a célra használjuk fel, amelyre a látogató megadta. Jegyfoglalás esetén az adatok tárolása a jegyátvételkor történő azonosítást, illetve az adott eseménnyel kapcsolatos esetleges tájékoztatást teszi lehetővé. Hírlevelünkben a Proscenion Drámaszínpad Egyesület tevékenységéről, eseményeiről adunk hírt. A látogató mindkét szolgáltatást bármikor visszamondhatja, ez esetben a tárolt adatok automatikusan törlődnek.

Adatkezelő

E weboldal üzemeltetője, a Proscenion Drámaszínpad Egyesület (székhelye: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 40., adószáma: 18025572-1-43) a weboldalon keresztül gyűjtött személyes adatok tekintetében adatkezelőnek minősül, és ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel összhangban kezeli.

Az adatok harmadik felekkel történő megosztása

A velünk közölt személyes adatokat továbbíthatjuk a Proscenion Drámaszínpad Egyesület adatait feldolgozó levelezési, információtechnológiai, identitáskezelési, webhely-üzemeltetési, adatelemzési, biztonsági mentési, adatbiztonsági és tárolási szolgáltatásokat nyújtó harmadik feleknek. Előfordulhat, hogy az Ön személyes adatait az illetősége szerintitől eltérő joghatóság területén tároljuk. Ebbe beletartozhatnak az Európai Gazdasági Térségen kívül eső, illetve a személyes adatok védelmét törvénnyel kifejezetten nem védő joghatóságok is. Gondoskodunk azonban arról, hogy ezek az entitások az információkat és adatokat megfelelően védjék.

A Proscenion Drámaszínpad Egyesület a vonatkozó jogszabályokkal összhangban továbbíthatja adatait a bűnüldözési hatóságoknak, szabályozó vagy egyéb kormányzati szerveknek vagy más harmadik félnek, amennyiben azt számunkra törvény írja elő.

Egyéb harmadik felekkel nem osztunk meg másodlagos vagy nem kapcsolódó célú információt.

A honlapunk egyes külső hivatkozásai olyan weboldalakra mutathatnak, amelyeket nem a Proscenion Drámaszínpad Egyesület (http://proscenion.hu) adatvédelmi szabályainak megfelelően üzemeltetnek. Ezen weboldalakra jelen adatvédelmi nyilatkozat hatásköre nem terjed ki.

Biztonság

Tudomásul vesszük, hogy a gyűjtött személyes adatok védelmében megfelelő titoktartási kötelezettségvállalásra, a jogosultságok pontos meghatározására, valamint technikai biztonsági intézkedésekre van szükség. Ezáltal törekszünk arra, hogy megakadályozzuk az adatok jogosulatlan vagy jogszerűtlen megosztását vagy feldolgozását, elvesztését, illetve sérülését.

Információkhoz való hozzáférés

A látogatót azonosító információkhoz csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező, titoktartási kötelezettséget vállaló egyesületi tagjaink és munkatársaink férhetnek hozzá.

Személyes adatok megőrzése esetén nem vállalunk felelősséget az adatok pontosságának folyamatos ellenőrzéséért. Amennyiben a korábban megadott adatait módosítani vagy törölni szeretné, elvégezheti a műveletet a megfelelő szerkesztőfelületen (melynek elérhetőségéről e-mailben értesítjük), vagy jelezheti igényét az info@proscenion.hu e-mail címen.

Szolgáltatás visszamondása

Jegyfoglalási és hírlevél-szolgáltatásunkat bármikor, indoklás nélkül visszamondhatja. Jegyfoglalás esetén a szerkesztőfelületen található törlés gombbal, hírlevél esetén bármely e-mail alján található leiratkozás hivatkozással távolíthatja el adatait.

Adatok megőrzése

A velünk közölt személyes adatokat csak addig őrizzük meg, amíg azok rendeltetésszerűen használhatóak, illetve amíg hozzájárulását vissza nem vonja. Jegyfoglalás esetén ez az esemény bekövetkezésének ideje. Hírlevél esetén akkor távolítjuk el a felhasználó adatait, ha a címzett nem elérhető vagy leiratkozott a hírlevélről.

Cookie-k kezelése

Felhívjuk figyelmét, hogy a Proscenion Drámaszínpad Egyesület által üzemeltetett http://proscenion.hu weboldal úgynevezett cookie-kat használ, vagyis olyan kisméretű szöveges fájlokat, amelyek a látogató merevlemezén tárolódnak. Ezen fájlok egyrészt a grafikai megjelenítés optimalizálását, másrészt a jegyfoglalást igénybe vevő felhasználó azonosítását teszik lehetővé. Tartós adattárolás csak a látogató kifejezett hozzájárulásával történik, továbbá a felhasználó bármikor kijelentkezhet, azt követően személyes adatai már nem lesznek elérhetőek a honlapon.

Módosítások

A Proscenion Drámaszínpad Egyesület fenntartja a jogot, hogy a jelen adatvédelmi nyilatkozatot bármikor módosítsa. A nyilatkozat jelentős változásait honlapunkon egyértelműen jelezzük.